سفارش کیک بام‌کوخن

بام‌کوخن شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت بام‌کوخن در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی


 تلفن: 09941482246
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «1» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: کرمانشاه - صحنه
اگر شما هم کیک یا شیرینی فروشی تجاری یا خانگی دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.

کیک بام‌کوخن
کیک بام‌کوخن (Bamkuchen) یک کیک سنتی آلمانی است که به شکل چرخه‌های لایه‌ای ظاهر می‌شود. نام "بام‌کوخن" به معنی "خانه درختی" است که به شکل حلقه‌های چوبی در کنار یکدیگر نمایش داده می‌شود. این کیک با استفاده از خمیری سبک و لایه‌های شیرین ساخته می‌شود و به عنوان یک دسر خوشمزه مورد علاقه قرار دارد.


1. تهیه خمیر: از مواد اصلی شامل آرد، شکر، کره، تخم مرغ، وانیل و نمک استفاده کرده و خمیری لطیف و یکدست تهیه می‌کنید.

2. لایه‌بندی خمیر: این خمیر را به صورت نازک روی صفحه‌ای پهن و بلند، معمولاً به شکل لایه‌های بیضی یا حلقه‌های چرخه‌ای قرار می‌دهید.

3. پخت کیک: لایه‌های خمیر را در فر می‌پزید تا کیک بام‌کوخن پخته شود. در این مرحله، بهتر است از قالب خاصی که برای پخت بام‌کوخن طراحی شده استفاده کنید.

4. تزئین: پس از پختن، کیک را خنک کرده و با شکلات یا شیرینی‌های دیگر تزئین می‌کنید. معمولاً شکلات ذوب شده روی کیک ریخته می‌شود.

کیک بام‌کوخن آماده برای سرو است. برش‌هایی از کیک را قطع کرده و لذت ببرید. این کیک را می‌توانید با چای گرم یا قهوه سرو کنید.