سفارش کیک بیبینکا

بیبینکا شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت بیبینکا در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی


 تلفن: 09941482246
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «1» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: کرمانشاه - صحنه
اگر شما هم کیک یا شیرینی فروشی تجاری یا خانگی دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.

کیک بیبینکا

کیک بیبینکا (Bebinca) یک دسر سنتی و محبوب در هند است، به خصوص در منطقه گوآ. این کیک ترکیبی از لایه‌های نرم و خوشمزه است و معمولاً از موادی مانند آرد برنج، شیر، شکر، تخم مرغ، کارداموم، زعفران و کره تهیه می‌شود. بیبینکا یک کیک پرمغز با لایه‌هایی غلیظ و لذیذ است که به صورت پخته می‌شود.

طرز تهیه تهیه کیک بیبینکا

مراحل تهیه کیک بیبینکا به طور کلی عبارتند از:
1. آماده‌سازی مواد اصلی شامل آرد برنج، شیر، شکر و کره.
2. ترکیب مواد با هم و اضافه کردن تخم مرغ و مواد مزخرفه مانند کارداموم و زعفران.
3. آماده‌سازی تابه‌های فلزی کوچک و روغن کردن آن‌ها.
4. بریزیدن لایه‌هایی از خمیر در تابه‌ها و پخت هر لایه به صورت جداگانه.
5. ساختار دهی لایه‌های پخته و سرخ شده به صورت تدریجی در تابه.
6. پخت کیک بیبینکا در فر تا زمانی که سطح طلایی رنگ شود و کیک کاملاً پخته شود.
7. خنک کردن کیک و سرو آن در دمای اتاق.

تهیه کیک بیبینکا یک فرآیند زمان‌بر است و نیازمند صبر و دقت است. اما نتیجه نهایی یک کیک خوشمزه و منحصر به فرد با طعم و ظاهر جذاب خواهد بود.