سفارش کیک هویج
کیک هویج شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک هویج در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
کیک هویج شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک هویج در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
کیک هویج یک دسته از کیکهای خاص و خوشمزه است که از هویج به عنوان یکی از مؤلفههای اصلی آن استفاده میشود. این کیک به دلیل طعم شیرین و مرطوبی که از هویج اضافه میشود، محبوب است و معمولاً با تزئینات خامه یا خمیر لبه آرایش میشود. در زیر یک رسیپی ساده برای کیک هویج آورده شده است:
#### مواد لازم:
- ۲ یا ۳ هویج متوسط (خرد شده)
- ۳ تخممرغ
- ۱/۲ پیمانه روغن نباتی یا روغن کنجد
- ۱/۲ پیمانه شیر یا آب
- ۱ پیمانه شکر
- ۱/۲ پیمانه شکر قهوهای (شکر قهوهای بهترین استفاده را دارد اما میتوانید از شکر سفید استفاده کنید)
- ۲ پیمانه آرد سفید
- ۱ قاشق چایخوری وانیل
- ۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو (اختیاری)
- ۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو برای تزئین (اختیاری)
- ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو برای تزیین
#### طرز تهیه:
1. هویجها را خرد کنید یا رنده کنید.
2. در یک کاسه، تخممرغها را با شکر خوب زده و سپس روغن، شیر یا آب، وانیل، شکر قهوهای (اگر استفاده میکنید) و هویجهای خرد شده را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
3. آرد و پودر کاکائو (اگر استفاده میکنید) را به مواد مایع اضافه کرده و مخلوط را به دقت هم زنید تا ترکیب یکنواختی بگیرد.
4. قالب کیک را چرب کنید یا با کاغذ آلومینیومی پوشانده و مخلوط را درون آن بریزید.
5. کیک را در فر پیش گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و حدوداً ۳۰-۴۰ دقیقه یا تا زمانی که به خوبی بپزد درون فر بگذارید.
6. با استفاده از چاقو یا عود دیخ کنید تا مطمئن شوید که کیک به خوبی پخته است. اگر عصاره کمی روی دیخ باقی بماند، این موضوع نشاندهنده این است که کیک خوب پخته شده است.
7. کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
8. بعد از خنک شدن، میتوانید کیک را با خامه یا تزئینات دلخواه تزئین کرده و با پودر کاکائو تزئینی بر روی آن افزوده و سرو کنید.
این کیک هویج به عنوان یک گزینه سالم و خوشمزه برای لذت بردن از هویج و افزایش مزه در دسرها بسیار مناسب است.