سفارش کیک فنجانی
کیک فنجانی شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک فنجانی در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
کیک فنجانی شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک فنجانی در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
### دستورالعمل پخت کیک فنجانی:
#### مواد لازم:
- ۲ تخممرغ
- ۱ پیمانه شکر
- ۱/۲ پیمانه روغن نباتی یا روغن ذرت
- ۱/۲ پیمانه شیر
- ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
- ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد سفید
- ۲/۳ قاشق چایخوری بیکربنات سودا (خوراکی)
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
- ۲/۳ پیمانه کاکائو پودر (غیر شیرین)
- ۱/۲ پیمانه آب داغ
- ۱/۲ پیمانه قهوه (خنده یا اسپرسو)
#### طرز تهیه:
1. فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیشگرم کنید.
2. قالب کیک را چرب کنید یا با کاغذ آلومینیومی پوشانده و آرد بپاشید.
3. در یک کاسه بزرگ، تخممرغها را با شکر به خوبی خرد کنید تا مخلوط سفید و حجیم شود.
4. روغن را به مواد مایع اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید.
5. وانیل را به مواد مایع اضافه کرده و میزنید.
6. آرد، بیکربنات سودا، و نمک را باهم مخلوط کنید.
7. مواد خشک را به مواد مایع اضافه کرده و با چوب مخلوط کنید تا ترکیب یکنواخت شود.
8. کاکائو پودر را به مخلوط اضافه کرده و باز هم میزنید.
9. آب داغ و قهوه را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و باز هم میزنید تا ترکیب یکنواخت شود.
10. خمیر را در قالب کیک ریخته و صاف کرده و در فر پیشگرم شده قرار دهید.
11. کیک را در فر به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه یا تا زمانی که با چاقو یا عود دیخ کنید و این ابزار خشک بماند، پخته شود.
12. کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
13. بعد از خنک شدن، میتوانید کیک فنجانی را با یک لایه از شکر پودری یا کرم قهوهای تزئین کرده و سرو کنید.
این کیک با طعم شیرین و عطر قهوه، به شکل فنجانهای جذاب و خوشمزه درآمده و گزینه فوقالعادهای برای لحظاتی لذتبخش است.