کیک فروشی ها کیک دوبوس

کیک دوبوس شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک دوبوس در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی


 تلفن: 09156004549
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «3» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: گلستان - گرگان
 تلفن: 09399033640
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «2» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: خوزستان - اهواز
 تلفن: 09941482246
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «1» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: کرمانشاه - صحنه
اگر شما هم کیک یا شیرینی فروشی تجاری یا خانگی دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.

کیک دوبوس

کیک دوبوس یا "دووبس" (Dobos Torte) یک نوع کیک تاریخی و سنتی اهل مجارستان است. این کیک به نام خودِ یک آشپز اهل مجارستان، یعنی "József C. Dobos" شناخته می‌شود. این کیک با شکل لایه‌لایه و تزئینات ویژه‌ای که دارد، یکی از محبوب‌ترین دسرهای سنتی مجارستان محسوب می‌شود.

ویژگی‌های کیک دوبوس عبارتند از:

لایه‌لایه:

کیک دوبوس از چندین لایه نازک کیک با خمیر خاص تشکیل شده است.
ترکیبات پرطراوت:

این کیک معمولاً از لایه‌های کیک مختلف با مواد مانند بیسکویت، کرم خامه، و کره‌ای تهیه می‌شود.
تزئینات شکلاتی:

کیک دوبوس با تزئینات شکلاتی در بالا و یا کنارهای آن زیبا می‌شود.
پوشش شکلات کاراملی:

لایه‌های بالا و یا کنارهای کیک دوبوس با پوشش شکلات کاراملی تزئین می‌شوند که به آن طعم و زیبایی خاصی می‌دهد.
لایه‌های کرمی:

لایه‌های کرمی یا خامه نیز جزء تشکیل دهنده این کیک می‌شوند و به کیک طراوت و لطافت می‌بخشند.
مربعات یا قطعات مستطیل:

کیک دوبوس معمولاً به شکل مستطیل یا مربع برش داده می‌شود و هر قطعه از این کیک به نام یک دوبوس معروف است.
پخت سریع:

در نسخه‌های سنتی، لایه‌های کیک برای مدت کوتاهی در فر می‌پزند تا برش آن آسان‌تر شود.
کیک دوبوس به عنوان یک دسر با تاریخچه سنتی و خاص معروف است و مورد توجه طرفداران دسرهای خاص و هنر آشپزی قرار دارد.