سفارش کیک میوه
کیک میوه شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک میوه در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
کیک میوه شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک میوه در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
### دستورالعمل پخت کیک میوه:
#### مواد لازم:
- ۳ تخممرغ
- ۱ پیمانه شکر
- ۱/۲ پیمانه روغن نباتی یا روغن ذرت
- ۲ پیمانه آرد سفید
- ۱ قاشق چایخوری وانیل
- ۱/۲ قاشق چایخوری بیکربنات سودا (خوراکی)
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
- ۲ پیمانه میوههای تازه یا میوههای خشک (مانند توت، توت فرنگی، آلو، انگور، انبه و غیره)
#### طرز تهیه:
1. **پیشتهیه:**
- فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیشگرم کنید.
- قالب کیک را چرب کنید یا با کاغذ آلومینیومی پوشانده و آرد بپاشید.
2. **تهیه خمیر:**
- در یک کاسه بزرگ، تخممرغها و شکر را با هم زده و حجیم کنید.
- روغن را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
- آرد، وانیل، بیکربنات سودا، و نمک را به تدریج به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا ترکیب یکنواخت شود.
3. **افزودن میوه:**
- میوههای تازه یا خشک را به مواد اضافه کرده و با چوب یا قاشق مخلوط کنید. میوهها را به طور یکنواخت در تمام خمیر پخش کنید.
4. **پختن کیک:**
- خمیر را در قالب کیک ریخته و صاف کنید.
- قالب را در فر قرار دهید و به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه یا تا زمانی که با چاقو یا عود دیخ کنید و این ابزار خشک بماند، پخته شود.
- کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
5. **تزئین (اختیاری):**
- میتوانید کیک را با قطرات شکلات، خامه، یا شکر پودر تزئین کنید.
6. **مصرف:**
- بعد از خنک شدن، کیک میوه آماده به مصرف است.
کیک میوه با مزههای مختلف میوهها، یک گزینه خوشمزه و متفاوت برای لذت بردن از کیک است. این کیک مناسب برای هر فصل و هر مناسبتی است.