سفارش کیک شیر داغ
کیک شیر داغ شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک شیر داغ در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
کیک شیر داغ شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک شیر داغ در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
کیک شیر داغ یک دسر خوشمزه و خاص است که با طعم ویژهای از شیر داغ تهیه میشود. در زیر دستورالعمل سادهای برای پختن کیک شیر داغ را برای شما آوردهام:
### دستورالعمل پخت کیک شیر داغ:
#### مواد لازم:
- ۳ تخممرغ
- ۱ و ۱/۲ پیمانه شکر
- ۱/۲ پیمانه روغن نباتی یا روغن ذرت
- ۲/۳ پیمانه شیر داغ
- ۲/۳ پیمانه آرد سفید
- ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
- ۱/۲ قاشق چایخوری بیکربنات سودا (خوراکی)
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
#### طرز تهیه:
1. **پیشتهیه:**
- فر را به دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد پیشگرم کنید.
- قالب کیک را چرب کنید یا با کاغذ آلومینیومی پوشانده و آرد بپاشید.
2. **تهیه خمیر:**
- در یک کاسه بزرگ، تخممرغها و شکر را با هم زده و حجیم کنید.
- روغن را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
- شیر داغ را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
- آرد، وانیل، بیکربنات سودا، و نمک را به تدریج به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا ترکیب یکنواخت شود.
3. **پختن کیک:**
- خمیر را در قالب کیک ریخته و صاف کنید.
- قالب را در فر قرار دهید و به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه یا تا زمانی که با چاقو یا عود دیخ کنید و این ابزار خشک بماند، پخته شود.
- کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
4. **تزئین (اختیاری):**
- میتوانید کیک را با شکلات ذوب، شیرینی، یا قند پودر تزئین کنید.
5. **مصرف:**
- بعد از خنک شدن، کیک شیر داغ آماده به مصرف است.
این کیک با طعم دلنشین و خوشمزه شیر داغ، یک گزینه خوب برای لذت بردن از دسر است.