سفارش کیکبستنی
کیکبستنی شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیکبستنی در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
کیکبستنی شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیکبستنی در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
### دستورالعمل پخت کیک بستنی:
#### مواد لازم:
- ۲/۳ پیمانه بستنی (هر نوع مورد علاقه شما)
- ۲/۳ پیمانه آرد سفید
- ۲ تخممرغ
- ۱/۲ پیمانه شکر
- ۱/۳ پیمانه روغن نباتی یا روغن ذرت
- ۱/۲ پیمانه شیر
- ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
- ۱/۲ قاشق چایخوری بیکربنات سودا (خوراکی)
- نمک (یک قاشق چایخوری کوچک)
#### طرز تهیه:
1. فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیشگرم کنید.
2. قالب کیک را چرب کنید یا با کاغذ آلومینیومی پوشانده و آرد بپاشید.
3. در یک کاسه بزرگ، تخممرغها را با شکر به خوبی خرد کنید تا مخلوط سفید و حجیم شود.
4. روغن را به تدریج به ترتیب اضافه کرده و هر بار به خوبی مخلوط کنید.
5. شیر و وانیل را به مواد مایع اضافه کرده و میزنید.
6. آرد را با بیکربنات سودا و نمک مخلوط کنید.
7. آرد را به مواد مایع اضافه کرده و با چوب مخلوط کنید تا ترکیب یکنواخت شود.
8. بستنی را به خمیر اضافه کرده و با دقت مخلوط کنید تا به طور یکنواخت در کل خمیر توزیع شود.
9. خمیر را در قالب کیک ریخته و صاف کرده و در فر پیشگرم شده قرار دهید.
10. کیک را در فر به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه یا تا زمانی که با چاقو یا عود دیخ کنید و این ابزار خشک بماند، پخته شود.
11. کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
12. بعد از خنک شدن، میتوانید کیک بستنی را با یک لایه از بستنی مورد علاقه خود تزئین کرده و سرو کنید.
با این دستورالعمل، شما یک کیک لطیف و خوشمزه با طعم بستنی خواهید داشت که مطمئناً خوشمزه و خوشتان خواهد آمد.