کیک موزی
کیک موزی شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک موزی در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
کیک موزی
کیک موزی یک دسر خوشمزه و محبوب است که با استفاده از موز تازه یا پخته تهیه میشود. این کیک به دلیل طعم خاص و خوشمزهای که موز به آن میبخشد، بسیار محبوب است. در زیر یک رسپی ساده برای تهیه کیک موزی آورده شده است:
مواد لازم:
۳ موز (تازه یا پخته)
۱/۲ پیمانه کره نرم یا روغن
۱/۲ پیمانه شیر
۱ تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری وانیل
۱ پیمانه شکر
۲ پیمانه آرد
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین (اختیاری)
پوست یک عدد لیمو (رنده شده)
طرز تهیه:
پیشآمادهسازی: فر را به دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب کیک را چرب کنید یا با کاغذ آشپزی پوشانده و آماده کنید.
موزها را خرد کنید: موزها را خرد یا رنده کنید. اگر موزها پخته باشند، میتوانید آنها را با چند ضربه چنگال نرم کنید.
ترکیب مایعات: در یک کاسه، موزها، کره یا روغن، شیر، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدست حاصل شود.
ترکیب خشکات: در کاسه جداگانه، آرد، بیکینگ پودر، نمک، دارچین (اختیاری) و پوست لیمو را با هم مخلوط کنید.
ترکیب همه مواد: مواد خشک را به تدریج به مواد مایع اضافه کرده و با ملر یا قاشق چوبی مخلوط کنید تا ترکیب یکدست و بدون گلولههای خمیر شود.
پخت کیک: خمیر را در قالب کیک ریخته و در فر گرم به مدت ۵۵-۶۵ دقیقه یا تا زمانی که باکندگی داخلی کیک به دست بیاید، پخته شود. برای اطمینان از پخته شدن کامل، از یک دچار کیک یا سیخ چوبی استفاده کنید.
خنک کردن: کیک را از فر خارج کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در قالب بگذارید. سپس از قالب خارج کرده و به صورت کامل خنک کنید.
تزئین: میتوانید کیک موزی را با قطعات موز، پودر قند، یا خامه تزئین کنید.
حالا کیک موزی آماده است و میتوانید از آن لذت ببرید.