کیک فروشی ها کیک لوبیای قرمز

کیک لوبیای قرمز شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک لوبیای قرمز در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی


 تلفن: 09399033640
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «2» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: خوزستان - اهواز
 تلفن: 09941482246
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «1» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: کرمانشاه - صحنه
اگر شما هم کیک یا شیرینی فروشی تجاری یا خانگی دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.

کیک لوبیای قرمز

کیک لوبیای قرمز یک دسر خاص و خوشمزه است که با استفاده از لوبیای قرمز (ادوک) تهیه می‌شود. این کیک به عنوان یک تنقلات خوشمزه و یا یک دسر خاص در میانه‌ها و جشن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در زیر یک رسپی ساده برای تهیه کیک لوبیای قرمز آورده شده است:

مواد لازم:

۲/۳ پیمانه لوبیای قرمز (ادوک)، آب‌لایه‌ی خوبی داشته باشد
۲/۳ پیمانه آب مروارید یا آب روغن
۱ چهارم پیمانه آبلیمو
۳ عدد تخم مرغ
۱ و نیم پیمانه شکر
۲ پیمانه آرد
۲ قاشق چایخوری وانیل
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:

پیش‌آماده‌سازی: لوبیای قرمز را با آب بپزید و خیلی خوب آبکش کنید تا آب مازاد از آن خارج شود.

تهیه خمیر: لوبیای قرمز پخته شده را با آبلیمو در یک مخلوط‌کن یا فود پراکسسور خوب خرد کنید تا یک پوره بدست آید. سپس آب مروارید یا آب روغن، تخم مرغ، وانیل، و شکر را به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.

ترکیب خشکات: آرد، بیکینگ پودر، و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.

ترکیب مایعات و خشکات: خمیر لوبیا را به مرور به مواد خشک اضافه کرده و با ملر یا قاشق چوبی مخلوط کنید تا ترکیب یکدست و بدون گلوله‌های خمیر شود.

پخت کیک: خمیر را در قالب کیک پخته شده بریزید و آن را در فر پیش‌گرم شده به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه یا تا زمانی که باکندگی داخلی کیک به دست بیاید، بپزید. در زمان پختن، از یک دچار کیک یا یک سیخ چوبی استفاده کنید تا از پخته شدن کامل مطمئن شوید.

خنک کردن: کیک را از فر خارج کرده و در قالب بگذارید تا کمی خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و به صورت کامل خنک کنید.

تزئین: می‌توانید کیک را با قطعات لوبیا قرمز یا آبلیمو تزئین کرده و به همراه چای یا قهوه سرو کنید.

حالا می‌توانید از کیک لوبیای قرمز خود لذت ببرید!