سفارش کیک دانه کنجد

کیک دانه کنجد شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک دانه کنجد در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی


 تلفن: 09397011712
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «5» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: تهران - تهران
 تلفن: 09155001568
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «4» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: خراسان شمالی - شیروان
 تلفن: 09156004549
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «3» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: گلستان - گرگان
 تلفن: 09399033640
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «2» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: خوزستان - اهواز
 تلفن: 09941482246
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «1» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: کرمانشاه - صحنه
اگر شما هم کیک یا شیرینی فروشی تجاری یا خانگی دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.

کیک دانه کنجد شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک دانه کنجد در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی

### دستورالعمل پخت کیک دانه کنجد:

#### مواد لازم:

- ۲/۳ پیمانه دانه کنجد تازه یا کمتر پخته شده
- ۲/۳ پیمانه آرد سفید
- ۱/۲ قاشق چایخوری بی‌کربنات سودا
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۲ پیمانه روغن نباتی یا روغن ذرت
- ۱/۲ پیمانه شکر
- ۱/۲ پیمانه شکر قهوه‌ای یا کره شکر
- ۲ تخم‌مرغ
- ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
- ۱/۲ پیمانه شیر
- شکر پودری برای تزئین (اختیاری)

#### طرز تهیه:

1. فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیش‌گرم کنید.
2. قالب کیک را چرب کنید یا با کاغذ آلومینیومی پوشانده و آرد بپاشید.
3. دانه کنجد را در یک ماهیتابه تا حدی تحمل کرده و سپس درون آرد قرار دهید تا به طور یکنواخت مخلوط شوند.
4. در یک کاسه بزرگ، آرد، بی‌کربنات سودا، و نمک را با هم مخلوط کنید.
5. در کاسه دیگر، روغن، شکر، و شکر قهوه‌ای یا کره شکر را با هم مخلوط کنید تا مخلوط نرم و کرمی شود.
6. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط قبلی اضافه کرده و هر بار به خوبی مخلوط کنید.
7. وانیل را به مواد مایع اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید.
8. مخلوط آرد و دانه کنجد را به مواد مایع اضافه کرده و با چوب مخلوط کنید تا ترکیب یکنواخت شود.
9. شیر را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا ترکیب یکنواخت شود.
10. خمیر را در قالب کیک ریخته و صاف کرده و در فر پیش‌گرم شده قرار دهید.
11. کیک را در فر به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه یا تا زمانی که با چاقو یا عود دیخ کنید و این ابزار خشک بماند، پخته شود.
12. کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
13. بعد از خنک شدن، می‌توانید کیک دانه کنجد را با یک لایه از شکر پودری تزئین کرده و سرو کنید.

این کیک دانه کنجد با طعم خاص و خوشمزه‌ای که از دانه کنجد اضافه شده به آن بهترین لحظات چای یا قهوه را طعم‌سازی می‌کند.