سفارش کیک رولت
کیک رولت شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک رولت در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
کیک رولت شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک رولت در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
### دستورالعمل پخت کیک رولت:
#### مواد لازم:
- ۳ تخممرغ
- ۱/۲ پیمانه شکر
- ۱/۲ پیمانه آرد سفید
- ۳ قاشق غذاخوری کاکائو پودر (غیر شیرین)
- ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
- ۱/۲ قاشق چایخوری بیکربنات سودا (خوراکی)
- یک پینچ نمک
- ۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی
- ۲/۳ پیمانه گردو یا تخمه خرد شده (اختیاری)
- شکر پودری برای تزئین
#### برای خمیر پرک:
- ۲۵۰ گرم خامه 35 درصد چربی
- ۲۵ گرم شکر پودری
#### طرز تهیه:
1. فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیشگرم کنید.
2. یک قالب رولت (سایز ۲۵x۳۰ سانتیمتر) را با کاغذ آلومینیومی یا کاغذ فرش آماده کنید.
3. تخممرغها را با شکر به خوبی خرد کنید تا مخلوط سفید و حجیم شود.
4. به مرور و با استفاده از میکسر، آرد سفید را به مرور اضافه کرده و مخلوط را میزنید.
5. کاکائو پودر، وانیل، بیکربنات سودا، و نمک را به مخلوط اضافه کرده و میزنید.
6. روغن نباتی را به مخلوط اضافه کرده و به مدت کوتاهی میزنید.
7. اگر میخواهید از گردو یا تخمه استفاده کنید، آنها را هم به مخلوط اضافه کرده و با چوب مخلوط میکنید.
8. خمیر را در قالب ریخته و صاف کرده و در فر پیشگرم شده قرار دهید.
9. خمیر را برای حدود ۱۲-۱۵ دقیقه یا تا زمانی که با چاقو یا عود دیخ کنید و این ابزار خشک بماند، پخته کنید.
10. در همین حین، برای خمیر پرک، خامه چرب را با شکر پودری به مدت ۲-۳ دقیقه خوب میزنید تا یکدست شود.
11. خمیر پرک را به دستگاه خمیرزن یا میکسر اضافه کرده و به مدت کمی هم بزنید تا حجم بگیرد.
12. کیک را از فر بیرون بیاورید و روی آن یک صفحه سطحی یا کاغذ رولت قرار دهید.
13. کیک را با همه یکدست کرده و به آهستگی از سمتی که کاغذ رولت قرار دارد، آن را با کمک کاغذ برگردانید.
14. خمیر پرک را به طور یکنواخت روی سطح کیک پخش کنید.
15. کیک را با کمک کاغذ رولت به آرامی از سمت خود بچرخانید.
16. کیک رولت را با کاغذ بپیچانید و در یخچال به مدت حداقل ۲ ساعت یا تازه خوراک باشد قرار دهید.
17. قبل از سرو، کاغذ رولت را از کیک جدا کرده و با شکر پودری تزئین کنید.
با این دستورالعمل پخت، شما یک کیک رولت شکلاتی و خوشمزه خواهید داشت که با خمیر پرک لطیف و خوشمزه تزئین شده است.