سفارش کیک بارا بریت
بارا بریت شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت بارا بریت در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
کیک بارا بریت چیست؟
کیک بارا بریت (Cake Bara Brith) یک نوع کیک سنتی و محبوب در ولز است. نام "بارا بریت" به زبان ولزی به معنی "کیک صاف و مخملی" است. این کیک ترکیبی از خمیر میوهای و خمیر پنیر است که با افزودن میوههای خشک شیرین مانند کشمش، زردآلو، آلبالو و نمک درست میشود. عمدتاً برای صبحانه، پس از ناهار یا در هنگام چای در ولز مصرف میشود.
روش تهیه کیک بارا بریت ممکن است متفاوت باشد، اما در کل مراحل زیر را دنبال میکند:
مواد لازم:
- 225 گرم آرد سفید
- 225 گرم شکر خرد شده
- 225 گرم کشمش
- 225 گرم زردآلو خشک خرد شده
- 225 گرم آلبالو خشک خرد شده
- 2 قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق چایخوری پودر دارچین
- 1/2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- 2 تخم مرغ
- 150 گرم کره نرم
- 175 میلیلیتر چای قوی و گرم
روش تهیه:
1. در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، کشمش، زردآلو، آلبالو، نمک، دارچین و زنجبیل را مخلوط کنید.
2. تخم مرغها را در یک کاسه دیگر بشکنید و به آرد مخلوط کرده شده اضافه کنید. همچنین کره نرم را هم اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست حاصل شود.
3. چای قوی و گرم را به آرد و مواد مخلوط شده اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا خمیری یکنواخت حا
صل شود.
4. یک قالب کیک را چرب کنید و خمیر را در آن ریخته و صاف کنید.
5. قالب را در دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید و کیک را برای تقریباً 1.5 تا 2 ساعت پخت کنید تا به طور کامل بپزد و رنگ طلایی بگیرد.
6. بعد از پختن، کیک را از فر بیرون بیاورید و در قالب روی یک ریل خنک کننده قرار دهید تا کاملاً خنک شود.
7. پس از خنک شدن کامل، کیک بارا بریت را از قالب خارج کرده و برشهای معمولی تقسیم کنید.
کیک بارا بریت آماده برای سرو است. میتوانید آن را با یک فنجان چای گرم لذت ببرید.