سفارش کیک قهوه
کیک قهوه شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک قهوه در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
کیک قهوه شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک قهوه در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
### دستورالعمل پخت کیک قهوه:
#### مواد لازم:
- ۲/۳ پیمانه قهوه (خنده یا اسپرسو)
- ۲/۳ پیمانه روغن نباتی یا روغن ذرت
- ۲ تخممرغ
- ۱ و ۱/۳ پیمانه شکر
- ۲/۳ پیمانه شکر قهوهای یا کره شکر
- ۲ قاشق چایخوری وانیل
- ۲ پیمانه آرد سفید
- ۲/۳ پیمانه کاکائو پودر (غیر شیرین)
- ۱/۲ قاشق چایخوری بیکربنات سودا (خوراکی)
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۲ پیمانه شیر
#### طرز تهیه:
1. فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیشگرم کنید.
2. قالب کیک را چرب کنید یا با کاغذ آلومینیومی پوشانده و آرد بپاشید.
3. در یک کاسه بزرگ، تخممرغها را با شکر به خوبی خرد کنید تا مخلوط سفید و حجیم شود.
4. روغن را به مواد مایع اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید.
5. وانیل را به مواد مایع اضافه کرده و میزنید.
6. در یک کاسه جداگانه، آرد، کاکائو پودر، بیکربنات سودا، و نمک را باهم مخلوط کنید.
7. مواد خشک را به مواد مایع اضافه کرده و با چوب مخلوط کنید تا ترکیب یکنواخت شود.
8. قهوه را به تدریج به مواد اضافه کرده و به مرور میزنید.
9. شیر را به مواد اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید تا ترکیب یکنواخت شود.
10. خمیر را در قالب کیک ریخته و صاف کرده و در فر پیشگرم شده قرار دهید.
11. کیک را در فر به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه یا تا زمانی که با چاقو یا عود دیخ کنید و این ابزار خشک بماند، پخته شود.
12. کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
13. بعد از خنک شدن، میتوانید کیک قهوه را با یک لایه از شکر پودری یا کرم قهوهای تزئین کرده و سرو کنید.
این کیک با طعم غنی و عطر قهوه، یک گزینه خوشمزه برای علاقمندان به قهوه است.