سفارش کیک سیب

کیک سیب شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک سیب در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی


 تلفن: 09156004549
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «3» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: گلستان - گرگان
 تلفن: 09399033640
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «2» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: خوزستان - اهواز
 تلفن: 09941482246
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «1» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: کرمانشاه - صحنه
اگر شما هم کیک یا شیرینی فروشی تجاری یا خانگی دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.

کیک سیب شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک سیب در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی

### دستورالعمل پخت کیک سیب:

#### مواد لازم:

- ۳ عدد سیب متوسط، پوست‌زده و رنده شده
- ۲ پیمانه آرد سفید
- ۳/۴ پیمانه روغن نباتی یا روغن ذرت
- ۲ تخم‌مرغ
- ۱/۲ پیمانه شکر قهوه‌ای یا کره شکر
- ۱/۲ پیمانه شکر سفید
- ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
- ۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
- ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۲ قاشق چایخوری بی‌کربنات سودا (خوراکی)
- ۲ پیمانه گردو یا پسته خرد شده (اختیاری)
- شکر پودری برای تزئین (اختیاری)

#### طرز تهیه:

1. فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیش‌گرم کنید.
2. قالب کیک را چرب کنید یا با کاغذ آلومینیومی پوشانده و آرد بپاشید.
3. در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها را با شکر سفید و شکر قهوه‌ای یا کره شکر به خوبی خرد کنید تا مخلوط سفید و حجیم شود.
4. روغن را به مواد مایع اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید.
5. وانیل، دارچین، نمک، و بی‌کربنات سودا را به مخلوط اضافه کرده و میزنید.
6. آرد را به تدریج اضافه کرده و با چوب مخلوط کنید تا ترکیب یکنواخت شود.
7. سیب رنده شده را به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید.
8. اگر می‌خواهید از گردو یا پسته استفاده کنید، آنها را هم به خمیر اضافه کرده و با چوب مخلوط کنید.
9. خمیر را در قالب کیک ریخته و صاف کرده و در فر پیش‌گرم شده قرار دهید.
10. کیک را در فر به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه یا تا زمانی که با چاقو یا عود دیخ کنید و این ابزار خشک بماند، پخته شود.
11. کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
12. بعد از خنک شدن، می‌توانید کیک سیب را با یک لایه از شکر پودری تزئین کرده و سرو کنید.

کیک سیب با طعم خاص و لطیفی که از اضافه کردن سیب تازه و مواد دیگر به آن به دست می‌آید، گزینه خوبی برای هر زمان میل و مهمانی‌هاست.