سفارش کیک سیب
کیک سیب شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک سیب در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
کیک سیب شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک سیب در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
### دستورالعمل پخت کیک سیب:
#### مواد لازم:
- ۳ عدد سیب متوسط، پوستزده و رنده شده
- ۲ پیمانه آرد سفید
- ۳/۴ پیمانه روغن نباتی یا روغن ذرت
- ۲ تخممرغ
- ۱/۲ پیمانه شکر قهوهای یا کره شکر
- ۱/۲ پیمانه شکر سفید
- ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
- ۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
- ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۲ قاشق چایخوری بیکربنات سودا (خوراکی)
- ۲ پیمانه گردو یا پسته خرد شده (اختیاری)
- شکر پودری برای تزئین (اختیاری)
#### طرز تهیه:
1. فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیشگرم کنید.
2. قالب کیک را چرب کنید یا با کاغذ آلومینیومی پوشانده و آرد بپاشید.
3. در یک کاسه بزرگ، تخممرغها را با شکر سفید و شکر قهوهای یا کره شکر به خوبی خرد کنید تا مخلوط سفید و حجیم شود.
4. روغن را به مواد مایع اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید.
5. وانیل، دارچین، نمک، و بیکربنات سودا را به مخلوط اضافه کرده و میزنید.
6. آرد را به تدریج اضافه کرده و با چوب مخلوط کنید تا ترکیب یکنواخت شود.
7. سیب رنده شده را به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید.
8. اگر میخواهید از گردو یا پسته استفاده کنید، آنها را هم به خمیر اضافه کرده و با چوب مخلوط کنید.
9. خمیر را در قالب کیک ریخته و صاف کرده و در فر پیشگرم شده قرار دهید.
10. کیک را در فر به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه یا تا زمانی که با چاقو یا عود دیخ کنید و این ابزار خشک بماند، پخته شود.
11. کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
12. بعد از خنک شدن، میتوانید کیک سیب را با یک لایه از شکر پودری تزئین کرده و سرو کنید.
کیک سیب با طعم خاص و لطیفی که از اضافه کردن سیب تازه و مواد دیگر به آن به دست میآید، گزینه خوبی برای هر زمان میل و مهمانیهاست.