کیک فروشی ها شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت شیرینی ناپلئونی در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی


 تلفن: 09128885326
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «30352» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: تهران - تهران
 تلفن: 09172365239
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «21» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: بوشهر - بوشهر
 تلفن: 09016677532
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «77» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: تهران - تهران
 تلفن: 09167545562
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «14» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: خوزستان - خرمشهر
 تلفن: 09300398636
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «11» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: تهران - تهران
 تلفن: 09370981334
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «7» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: اصفهان - اصفهان
اگر شما هم کیک یا شیرینی فروشی تجاری یا خانگی دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.

شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی یک دسر فرانسوی کلاسیک و خوشمزه است که اغلب به عنوان "میل فیل" (Mille-feuille) یا "پستیو" (Puff Pastry) نیز شناخته می‌شود. این شیرینی معمولاً از لایه‌های نازک خمیر پف (پاف‌پاف) با طعم ویسکوزی از بین هر لایه از کرم پتیسیر (کرم خامه‌ای) ساخته می‌شود.

ویژگی‌های شیرینی ناپلئونی شامل:

لایه‌های پف (پاف‌پاف):

از خمیر پف (پاف‌پاف) استفاده می‌شود که به دلیل فرآیند خمیرگیری و خمیر‌زنی مکرر، لایه‌هایی پفکی و هواپرکی ایجاد می‌کند. این لایه‌ها باعث ایجاد ترکیب خوشمزه و بافت لطیف می‌شوند.
کرم پتیسیر (کرم خامه‌ای):

لایه‌های پف با کرم پتیسیر (کرم خامه‌ای) یا کرم شکری پر شده‌اند. این کرم می‌تواند با وانیل، شکلات یا سایر مواد اضافی طعم‌دهی شود.
پوشش شکری:

شیرینی ناپلئونی معمولاً با پوششی از شکر پودری یا شکر آب شده در بالا تزئین می‌شود تا ظاهر زیبا و شکلاتی به دست آید.
تزئینات اضافی:

برخی نسخه‌ها از شیرینی ناپلئونی ممکن است با تزئینات اضافی مانند توت‌فرنگی، خرما، یا مغزهای پسته یا بادام زنجبیلی تزئین شوند.
طعم و آرومیزی:

شیرینی ناپلئونی به دلیل ترکیب لایه‌های پف با کرم خامه‌ای و تزئینات شکری، طعمی بسیار خوشمزه و آرومیز به دست می‌دهد.
شیرینی ناپلئونی به عنوان یک دسر شیک و لذیذ معمولاً در جشن‌ها، مراسمات و میهمانی‌ها سرو می‌شود.