سفارش کیک اسفنجی
کیک اسفنجی شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک اسفنجی در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
کیک اسفنجی شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت کیک اسفنجی در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی
کیک اسفنجی یک نوع کیک سبک و خوشمزه است که با استفاده از تخممرغ، آرد، شکر، وانیل، و ممکن است با افزودن مواد دیگری همچون پودر کاکائو یا رنگها و طعمدهندههای مختلف، تهیه میشود. این کیک معمولاً با خامه یا گلاساژ تزئین شده و میتواند به شکلها و طعمهای مختلفی درآید.
### دستورالعمل ساخت کیک اسفنجی ساده:
#### مواد لازم:
- ۳ تخممرغ
- ۱ پیمانه شکر
- ۱/۲ پیمانه روغن نباتی یا روغن ذرت
- ۱ پیمانه شیر
- ۲ پیمانه آرد سفید
- ۲ قاشق چایخوری پودر کیک
- ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
#### طرز تهیه:
1. در یک کاسه، تخممرغها را با شکر خوب زده و به خوبی تا زمانی که مخمره شوند بزنید.
2. روغن و شیر را به تدریج به مواد اضافه کرده و به مخلوط اضافه کنید.
3. آرد، پودر کیک، و نمک را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مخلوط مایع اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
4. وانیل را به مخلوط اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا ترکیب یکنواخت شود.
5. قالب کیک را چرب کنید یا با کاغذ آلومینیومی پوشانده و مخلوط را درون آن بریزید.
6. کیک را در فر پیش گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و حدوداً ۲۵-۳۰ دقیقه یا تا زمانی که به خوبی بپزد درون فر بگذارید.
7. با استفاده از چاقو یا عود دیخ کنید تا مطمئن شوید که کیک به خوبی پخته است.
8. کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
9. بعد از خنک شدن، میتوانید کیک را با خامه یا گلاساژ تزئین کرده و سرو کنید.
کیک اسفنجی یک پایه ساده و متنوع برای تزیینات مختلف است و میتوانید با افزودن مواد به آن، طعم و ظاهر مختلفی ایجاد کنید.